Als eigenaar van een beheeraccount kun je medewerkers verwijderen. Dit werkt als volgt:

  • Kies in het menu rechtsboven voor 'medewerkers'
  • Selecteer de medewerker die verwijderd moet worden
  • Klik op de knop 'Verwijder gebruiker'. Je krijgt een waarschuwingsmelding die je moet bevestigen
  • De toegang tot de beheeraccount is per direct ingetrokken

Je kunt de medewerker altijd opnieuw uitnodigen met hetzelfde e-mail adres als voorheen. Hij of zij krijgt dan een nieuwe uitnodiging om een wachtwoord aan te maken.

Heeft u het antwoord gevonden?