Wanneer je een of meer overzichten met je cliënten in Plinkr hebt gezet wordt het tijd om iets te gaan doen met deze dashboards! Plinkr helpt jullie met de volgende dingen:

  • Onderzoeken: met relevante informatie en nuttige links naar betrouwbare partijen helpen we om alle belangrijke ins en outs te weten te komen.
  • Vergelijken: voor sommige uitgaven loont het om te zoeken naar de beste aanbieding. Plinkr heeft daarom objectieve vergelijkingstools ontwikkeld.
  • Verlengen: is je cliënt tevreden waar hij of zij zit? In dat geval is verlengen meestal beter dan niets doen. Veel aanbieders bieden een korting aan klanten die een nieuwe overeenkomst aangaan. Plinkr maakt dit makkelijk door alle contactgegevens te tonen.
  • Opzeggen: wil je cliënt van een product of dienst af? In samenwerking met Opzeggen.nl biedt Plinkr een handige tool om een opzegbrief te maken. Die kun je zelf afdrukken of tegen betaling laten versturen.

Bij alle uitgaven kun je deze mogelijkheden direct vanuit het dashboard benaderen. Vaak is het echter nog niet helemaal duidelijk welke keuze het beste is. In dat geval kies je voor Starten. Je komt dan op een pagina met keuzehulp terecht. Hier vind je:

  • Essentiële informatie: in een korte uitleg vertellen we de belangrijkste dingen over een uitgave
  • Voor- en nadelen: we tonen de plussen, minnen en aandachtspunten van de verschillende keuzemogelijkheden.

Voor hulp bij budgetten, reserveringen en inkomsten kom je via de knop ‘Starten’ rechtstreeks op de pagina Onderzoeken.

Hulp bij inkomsten en uitgaven die je cliënt nu nog niet heeft, vind je via de Bibliotheek. Daar kun je ook direct de vergelijkers van Plinkr vinden!

Wil je weten aan welke strenge voorwaarden de vergelijkers van Plinkr voldoen? Lees hier dan meer.

Heeft u het antwoord gevonden?