Je kunt een cliënt loskoppelen van de beheeraccount van je organisatie.

Ga daarvoor naar het overzicht van je cliënt en klik op het tandwieltje rechtsboven:

Vervolgens opent het volgende scherm. Daarin klik je op de rode knop "Loskoppelen".

Loskoppelen is onomkeerbaar! Je wordt daarom gevraagd om dit bevestigen.

Na het loskoppelen kan de cliënt nog steeds zelfstandig inloggen. Dit gebruik is kosteloos.

Heeft u het antwoord gevonden?