Ga naar de tab "cliënten" en klik op de knop "Nieuwe cliënt". Je ziet het volgende:

• Cliëntnummer kun je gebruiken als intern kenmerk, bijvoorbeeld wanneer er meerdere cliënten met dezelfde naam zijn. Plinkr doet niets met dit nummer.
  • Het autorisatieniveau bepaalt welke toegangsrechten de cliënt krijgt: bewerken, alleen bekijken of geen. Je kunt dit op ieder moment aanpassen.
  • De cliënt krijgt een uitnodiging namens jouw organisatie op het e-mailadres dat je hier invult, behalve wanneer het autorisatieniveau op "Geen toegang" wordt gezet.
  • Verder gebruikt Plinkr het e-mail adres alleen voor herinneringen die jij of je cliënt kunnen instellen.

Kies daarna "Account aanmaken". De cliënt krijgt per mail een uitnodiging met het verzoek om een wachtwoord aan te maken. De naam van jouw organisatie wordt in deze mail genoemd.